En la passada Assemblea General Ordinària, celebrada el 24 de febrer de 2024, es va aprovar per unanimitat que la colla organitzadora de la 8a edició de la Trobada de la FVNG per a 2025 serà l’Associació Veïnal de Patraix (barri de Patraix de València).

L’entitat va introduir la tradició de la imatgeria festiva al barri a partir de l’any 2020, amb l’estrena del Baró de Patraix, creat per Ceballos & Sanabria i amb vestuari confeccionat per Francis Montesinos. L’any 2021 va arribar la parella, ‘Amparito, la Palletera’, i a partir de l’any 2022 han introduit Cabuts comptant ja hui amb 4. L’any 2025 celebraran el 5é aniversari del primer gegant del barri, el Baró de Patraix, i van pensar que seria un bon moment per que el barri fora la seu de la Trobada de la FVNG.

A més, cal destacar que serà la primera Trobada de la FVNG que es celebre des del barri d’una gran ciutat i, a més, des d’una entitat no purament cultural, ja que és veïnal.

L’acolliment de la Trobada per part de l’Associació Veïnal constata el creixement que ha experimentat València en la tradició gegantera al llarg dels últims anys recents amb la recuperació i adequació dels Gegants de la Ciutat, la creació dels Cabuts de la Ciutat, la restauració dels Cabuts del Corpus o la creació de figures com els Gegants de Patraix, els de Sant Isidre, els de l’Associació Cultural “Valçaina” o els sorgits de la Falla Municipal Infantil de 2023 “Valencians en Dansa”, els quals es van “indultar” per passar a formar part de la imatgeria oficial de la ciutat, sent, de facto, uns Gegants vinculats a les Falles, ja que van nàixer d’una.

We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Cookies settings
Accept
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active

POLÍTICA DE PRIVADESSA

La Federació Valenciana de Nanos i Gegants, amb domicili al Carrer Sant Roc, 32 baix, 46910 Benetússer, garanteix el compliment del Reglament General de Protecció de Dades i de la legislació española en matèria de protecció de dades de caràcter personal.

 

RESPONSABLE. Qui és el responsable del tractament de les vostres dades?

IDENTITAT
FEDERACIÓ VALENCIANA DE NANOS I GEGANTS, amb CIF: G-98526130, a partir d’ara, ENTITAT.

ADREÇA
CARRER SANT ROC, 32 BAIX, 46910 BENETÚSSER

ADREÇA ELECTRÒNICA
federacio@fvnanosigegants.com

 

DRETS. Quins drets teniu quan ens faciliteu dades vostres?

  • Accés: la persona interessada té dret a saber quines dades tracta l'ENTITAT sobre ella.
  • Rectificació: l'interessat té dret a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes.
  • Supressió: l'interessat té dret a sol·licitar la supressió de les seues dades quan, entre altres motius, les dades no siguen necessàries per a les finalitats per les quals es van obtenir.
  • Limitació del tractament: en determinades circumstàncies, l'interessat pot sol·licitar la limitació del tractament de les seues dades. En aquest cas, únicament les conservarem per a l'exercici o la defensa de reclamacions.
  • Oposició: en determinades circumstàncies, l'interessat pot oposar-se al tractament de les seues dades. En aquest cas, l'ENTITAT deixarà de tractar les seues dades, excepte per motius legítims imperiosos o per l'exercici o la defensa de possibles reclamacions.
  • Portabilitat de les dades: només aplicable a dades automatitzades, consisteix a passar les dades des de l'ENTITAT fins a un altre nou RESPONSABLE DEL TRACTAMENT (no a l'interessat i per sol·licitud de l’interessat).

 

Podeu exercir els drets esmentats, i també el dret a retirar el consentiment (si l’heu atorgat) enviant un correu electrònic a federacio@fvnanosigegants.com.

A més, teniu dret a presentar una reclamació davant de l'autoritat de control en matèria de protecció de dades, que actualment és l'Agencia Española de Protección de Datos.

D'acord amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, l'usuari accepta que les dades personals aportades en el moment del registre, o qualsevol altra que es facilite a la FVNG per a accedir a alguns dels serveis del lloc web, siguen tractades per l'ENTITAT amb la finalitat de facilitar la prestació dels serveis sol·licitats, per a la correcta identificació dels usuaris que sol·liciten serveis personalitzats en la web de la FVNG, per a la realització d'estudis estadístics dels usuaris registrats en la web de la FVNG que permeten dissenyar millores en els serveis prestats, per a la gestió de tasques bàsiques d'administració i, també, a fi de mantenir-lo informat, per correu electrònic o per qualsevol altre mitjà, de les novetats, productes i serveis relacionats amb la FVNG o amb terceres empreses col·laboradores.

En el cas de comunicacions comercials a través del correu electrònic o mitjà equivalent, l'usuari dóna consentiment exprés per a l'enviament de publicitat a través del mitjà esmentat.

L'usuari ha de respondre, en qualsevol cas, de la veracitat de les dades facilitades. En conseqüència, la FVNG es reserva el dret d’excloure dels serveis registrats tot usuari que haja facilitat dades falses, sens perjuí de les altres accions que siguen procedents en dret.

Save settings
Cookies settings