assemblees

general ordinària 2022

9 D’ABRIL

ONTINYENT
la vall d’albaida

El dissabte, 9 d’abril, es va celebrar l’Assemblea General Ordinària de 2022 a la Casa de Cultura de la Vila d’Ontinyent, on s’ubica la seu dels Gegants i Cabets d’Ontinyent.

Es va informar sobre l’estat dels comptes així com un repàs de l’activitat de la Federació en 2021.

Es va llegir l’informe de l’Àrea de Comunicació, destacant l’augment de comptes seguidors a les xarxes socials, tot el que ha suposat la creació del diari digital de la Federació “Xicotets i Grans” i la creació del web de la “Trobada de la FVNG”, entre altres.

Es va ratificar la baixa de 2 colles i l’entrada de 3 noves colles a la Federació:

  • Associació Veïnal de Patraix (València)
  • Associació Cultural “Valçaina” (València)
  • Asociación Cultural “Vamos de Ronda” de Navaixes / Navajas (l’Alt Palància)

Es va informar que a partir d’ara la Federació i l’Institut Valencià de Cultura tindran un conveni de col·laboració amb la concessió de 20.000 €, amb la qual podrem portar a terme nous projectes i activitats, així com l’ampliació de serveis a les colles federades, com la contractació d’una assegurança civil col·lectiva per a colles i portadors/es.

Es va ratificar que la 5a Trobada de la FVNG, que va quedar pendent els anys 2022 i 2021 per la pandèmia de la Covid, seguirà portant-se a terme a Daimús (la Safor), sent la colla amfitriona el Grup de Danses Daimús, i sent la data el diumenge, 25 de setembre de 2022. També es va aprovar per unanimitat que la colla amfitriona de la 6a Trobada de la FVNG serà la Colla Gegantera de l’Alcora (l’Alcalatén) i es portarà a terme el dissabte, 7 d’octubre de 2023.

Es va fer una modificació de la Junta Directiva, ja que Miquel Gómez i Garcés, de l’Associació de Dansants del Corpus de Castelló de la Plana, va deixar el seu càrrec de Secretari, el qual va fer la proposta que Nèstor Campos Bokokó, del Grup de Gegants i Cabuts de Benetússer, actual Vocal de Comunicació, com a successor, qui va acceptar el càrrec i es va aprovar per unanimitat.

WhatsApp Image 2022-04-09 at 12.20.20